logo1

rsstwitterfacebook

Log in  \/  Register  \/ 

Σύνδεση στον Λογαριασμό σας

Create an account * * Required field

The name you entered is not valid.
Please enter a valid username. No space at beginning or end, at least 2 characters and must not contain the following characters: < > \ " ' % ; ( ) &
Password invalid.
The passwords you entered do not match. Please enter your desired password in the password field and confirm your entry by entering it in the confirm password field.
Invalid email address
The email addresses you entered do not match. Please enter your email address in the email address field and confirm your entry by entering it in the confirm email field.


         

elliniki apanthsh sthn europh

 

1. Άμεση κατάργηση του Πόθεν Έσχες για 500.000 ευρώ και πάνω για να έρθουν τα χρήματα των το εξωτερικό.

2. Δωρεάν άδεια οικοδόμησης σε όποιον θέλει να χτίσει βίλα, σπίτι, κ.λπ και μέχρι 500.000 ευρώ δεν θα ζητά το κράτος πόθεν έσχες.
Άμεσα πάνω από 100 επαγγέλματα θα εργάζονται για την κατασκευή μιας κατοικίας ή μιας βίλας κ.λπ θα πέσει χρήμα στην αγορά και έτσι θα αυξηθούν άμεσα τα έσοδα του κράτους

3. Επαναφορά απορρήτου στις καταθέσεις στις τράπεζες για να έρθει το χρήμα στις τράπεζες και να αποκτήσουν ρευστότητα και να μην έχουμε ανάγκη μνημονίων για να ενισχύουμε την ρευστότητα των τραπεζών.

4. Κρατικοποίηση όλων των τραπεζών μιας και εμείς τους πληρώσαμε και σύνδεση των κερδών των τραπεζών με το έλλειμμα

5. Άμεσα σύνδεση των αποδοχών των δημοσίων υπαλλήλων με τα κέρδη των οργανισμών.
Στην περίπτωση που οι οργανισμοί γίνονται ζημιογόνοι αυτόματα θα προσαρμόζεται προς τα κάτω και ο μισθός του υπαλλήλου ή του διευθυντού κ.λπ, για να ξέρει ο κάθε υπάλληλος ότι για να βγάλει περισσότερα χρήματα πρέπει να δουλέψει και να συμβάλει για να πάει μπροστά ο δημόσιος οργανισμός.

6. Απελευθέρωση του ύψους κατασκευής των ακινήτων, σήμερα στην Ελλάδα έχουμε περιορισμό στο ύψος κατασκευής. δηλαδή αν σε κάθε πολυκατοικία κατασκευαστεί ένας όροφος ακόμα αυτό άμεσα αυξάνει κατά 20 έως 30% την ήδη υφισταμένη ακίνητη περιουσία.

7. Απελευθέρωση του περιορισμού των 1500 μέτρων που περιορίζει  έναν χωρικό να έχει μια αγελάδα ή ένα γουρούνι στο χωριό, να μπορεί ο καθένα στο χωριό δίπλα στο σπίτι του σε ένα κτίσμα να έχει μια αγελάδα ή ένα γουρούνι.
Διότι εισάγουμε κάθε χρόνο για πάνω από 20 δισεκατομμύρια ευρώ κρέας και γαλακτοκομικά προϊόντα από την Γερμανία και Ολλανδία.

8. Εντολή άμεσης είσπραξης με απειλεί κατάσχεσης περιουσιών των Γερμανικών εταιρειών SIEMENS που οφείλουν δισεκατομμύρια στο Ελληνικό δημόσιο.
Άνοιγα του αμαρτωλού φακέλου SIEMENS που έχει ζημιώσει το Ελληνικό δημόσιο με δισεκατομμύρια ευρώ.

9. Άμεση είσπραξη των οφειλών των εργολάβων όπως ο Μπόμπολας, Βαρδινογιάννης Κόκκαλης και άλλοι.

10. Άμεση κατάργηση των διοδίων και αντικατάσταση τους με μια κάρτα διέλευσης με αξία των 35 η το πολύ 50 ευρώ το χρόνο, που θα πηγαίνουν στο κρατικό ταμείο και όχι στην τσέπη του Μπόμπολα.

11. Άμεσος ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ !

12. Να πάμε την Γερμανία στο διεθνές δικαστήρια για τις πολεμικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο.

13. Να πάμε στο διεθνές δικαστήριο το ΔΝΤ και τους τροϊκανούς για προσπάθεια μαζικής εξόντωσης του πληθυσμού της χώρα μας με επιβολή σκληρών οικονομικών μέτρων.
Η απόδειξη είναι οι χιλιάδες άνθρωποι που αυτοκτόνησαν εξ αιτίας των σκληρών μέτρων 

14. Να ζητήσουμε τα πνευματικά δικαιώματα από όλα τα μουσεία του κόσμου που εκθέτουν Ελληνικά Αρχαιολογικά εκθέματα, λαμβάνουν έσοδα για την έκθεση αυτών των εκθεμάτων χωρίς να πληρώνουν στην χώρα που τα δημιούργησε πνευματικά δικαιώματα !
Στην περίπτωση άρνησης καταβολής πνευματικών δικαιωμάτων από τις χώρες αυτές να αρνηθούμε και εμείς να καταβάλλουμε σε αυτούς πνευματικά δικαιώματα για οποιαδήποτε αντιγραφή τεχνολογικής δημιουργίας απο αυτούς.
Δηλαδή με απλά λόγια να φτιάξουμε εργοστάσιο με απομίμηση Mersendec χωρίς να τους καταβάλλουμε κανένα δικαίωμα !
Και οποιοδήποτε άλλο προϊόν !